Referenciák

Olvasd el ügyfeleim véleményét.

M. Adrienn (57)

"Évek óta ízületi problémáim vannak, erős hátfájás, illetve alagútszindróma miatti kézzsibbadás kínzott. Elhatároztam szakembert keresek, aki tud segíteni. Egy ismerőstől hallottam Rita óráiról. Egy fiatal, kedves mozgásterapeutát ismertem meg személyében. Kiscsoportos óráin a 60 perc intenzív mozgás során mindenkivel egyénileg is foglalkozik. Én az elmúlt 2 hónap alatt minden panaszom esetében jelentős javulást tapasztaltam. Ajánlom Rita foglalkozásait mindenkinek aki hasonló panaszokkal küszködik. "

Sz. Edit (62)

"Rita derűs lénye, kedvessége már önmagában is gyógyító erejű. Elkötelezettsége, figyelme kivételes. Mindent megtesz a hozzáfordulók egészsége érdekében. Egyénre szabottan, rugalmasan építi fel az egyszerű, könnyen megjegyezhető mozgásokból álló gyakorlatsorokat, így a legbátortalanabbak is bizalommal fordulhatnak hozzá. Segíteni fog. Egy feltétel azért mégis csak van: az otthoni gyakorlás."

Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása program

Ginop-5.2.3.-16-2017-00410

Köszönöm a lehetőséget!

A megszerzett szakmai tapasztalataim, tanulmányaim és kialakított kapcsolataim birtokában döntöttem a vállalkozásom létrehozása mellett. Emiatt is tartom jó lehetőségnek a Fiatalok vállalkozóvá válását támogató programot, mert segítségével bátrabban vághattam bele vállalkozásom létrehozásába, szolgáltatásaim kialakításába. Fejleszthettem a felszerelésem, hogy önállóan, vállalkozóként is tevékenykedhessek. A szolgáltatásom elsősorban olyan dolgozók számára van felépítve, akik hátfájással és végtag fájdalmakkal élik mindennapjaikat. A célom, hogy mások életminőségét javítsam és a napi rutint könnyebbé tegyem valóra vált. A derékfájás, hátfájás, végtag fájdalmak és stressz a legtöbb esetben elmulasztható tornával és masszázstechnikákkal, illetve megelőzhető mozgással.

Az emberi test

A mindent behálózó szövet, a fascia és a fasciavonulatok képekben (Myers).